Schilderij in opdracht


Zoek je een kunstschilder die een prachtig schilderij kan maken van jouw geliefde, kind(eren), familie of andere dierbare(n)? Dan ben je bij Carola van Benthum in Boxmeer aan het juiste adres. Op de portretten die zij maakt, raak je nooit uitgekeken. De onthulling zorgt voor een kippenvel moment, waarna je vol bewondering blijft kijken naar het schilderij dat Carola van Benthum speciaal voor jou heeft gemaakt. Een schilderij in opdracht is niet alleen een prachtig geschenk aan jezelf; het is ook geschikt als cadeau voor speciale gebeurtenissen zoals een huwelijk of jubileum.

> De tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Portret in opdracht

Carola van Benthum vertelt enthousiast meer over haar werkwijze, zodat je meteen weet wat je te wachten staat als je een schilderij in opdracht wil laten maken. “Een portret van kinderen, familieleden of een (overleden) geliefde maakt ik altijd in overleg met de opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek hebben we het uitgebreid over de persoon of personen die ik ga portretteren. Ik vind het namelijk heel belangrijk om de desbetreffende persoon beter te leren kennen. Wat typeert hem of haar? Door hier uitgebreid over te praten, kan ik het karakter en de uitstraling van de geportretteerde(n) goed op doek zetten.

 

Daarnaast hebben we het in het eerste gesprek natuurlijk ook over het formaat en het kleurgebruik in het schilderij dat ik voor jou of jullie ga maken. Op die manier werken we samen aan een uniek kunstwerk, dat perfect past in jouw interieur of in het interieur van de persoon die dit schilderij cadeau krijgt.”